Flamingo Friday

Sinterklaas surprise – flamingo cadeaus

13 december 2019

Hi flamingo lovers!

Hebben jullie nog Sinterklaas gevierd? Ik vier Sinterklaas ieder jaar met familie waarbij we surprises maken. Of beter gezegd: hele bouwwerken. Ik voel me altijd een beetje lullig als ik met mijn simpele surprise aankom maar ik ben nu eenmaal niet zo’n knutselaar! 

Dit jaar was ik de trotse eigenaresse van een houten koffer, omdat ik nogal graag op reis ga. Mijn neef, die mijn lootje had, is altijd erg van de bouwwerken. Check het koffertje maar eens:

Het koffertje zag er zo fantastisch uit! Helaas moest deze helemaal kapot om bij de cadeaus te komen. Toen kwam ik bij de volgende verrassing: purschuim.

Je ziet het al: ik heb zelf niet zo heel veel gedaan… Dankzij mijn ooms waren daar toch de cadeaus. Het waren uiteraard flamingo cadeaus!! Zo blij met deze flamingo mok en het flamingo fever bordje van Blond Amsterdam!

Gevuld met warme melk.. ehm, witte chocolademelk. Het is tenslotte december, dan staat mijn dieet in de ijskast.

Wat hebben jullie gekregen?

XOXO,

Mariska

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: