Mystery Monday

Must Do voor iedere dierenvriend: selfietime

1 april 2018

Ben jij ook zo’n dierenvriend? Ik heb er nu dus een nieuwe hobby bij: selfies met dieren. Welke ik al heb verzameld en inspiratie? Lees snel verder!

Ok, laten we voorop stellen dat ik het hier niet over selfies met bedreigde diersoorten heb, geen selfies met gevaar voor eigen leven en al helemáál geen selfies met gedrogeerde dieren. Deze gedrogeerde dieren zie je in veel toeristische oorden voorbij komen, zo’n mannetje op het strand met een toekan op zijn schouder. Of een babytijger in een winkelpand (Playa del Carmen) Niet ok!

Je huisdier

Nee, ik heb het over onschuldige selfies met dieren. Om te beginnen met je huisdier uiteraard. Heb jij zo’n fotogeniek huisdier? Onze familiehond Rambo heeft er echt niet altijd zin in. Vooral niet in selfies en foto’s met filters.. (Leuk toch met Kerst & Pasen..) Maar, soms lukt het wel. Meet Rambo:

FD52FAE3-646B-4E18-9780-5AB1482AFBF6

Flamingo selfie

De selfie waar het allemaal mee begon: de flamingo selfie. Je moet er een eindje voor vliegen want deze mogelijkheid vind je op Aruba. Bij het Renaissance hotel hoort een privé-eiland waar je flamingo’s kunt voeren. Lees in deze blog alles over dit hotel. Na veel pogingen, die flamingo’s zijn eind van de dag een beetje opvliegerig, was dit het resultaat:

8EBB1E96-715B-477F-B6A7-1A75FAF73CF3

Alpaca selfie

Naast de flamingo selfie stond de alpaca selfie nogal hoog op mijn lijstje. Voornamelijk vanwege de super cute uitstraling van de alpaca’s! Recent heb ik dan ook gewandeld met alpaca’s in Vorstenbosch, dit verslag lees je in deze blog. Tijdens deze wandeling heb je echt wel even de tijd om een selfie te maken, mits je alpaca daarvoor in de mood is natuurlijk! We gaan niks forceren.. Maar, hierbij het resultaat met Mabel en met Claus:

A0DBC740-E16A-4F65-9A6A-096E25C412011F39F4BC-E78D-4BA8-84CB-FDA4E4423084

Bucketlist

Dit is een begin! Je hoeft dus echt niet perse naar het buitenland voor selfies met schattige dieren. Zoek een alpacaboerderij bij jou in de buurt op. Of gewoon een kinderboerderij, of ga een dagje naar de Apenheul! Niet mijn favoriet maar ik hou gewoon niet van die loslopende, springende aapjes…

Australië

De Australische Allan Dixon is echt de koning van de dieren selfie. Zijn Instagram staat echt vol met selfies met schattige dieren:

Je weet dus wat je te doen staat wanneer je in Australië bent! Vooral die laatste, geen idee hoe die beestjes heten maar ze zijn echt te leuk!

Pig Island, Bahama’s

De absolute topper op mijn bucketlist is Pig Island bij de Bahama’s. De Bahama’s zijn sowieso al paradijselijk maar er is dus een eiland met varkentjes. Nou ja, van kleintjes tor vrij grote varkens.. Hier kun je dus ook een selfie mee maken:

En, wat zijn jullie dieren selfies? Ik ben erg benieuwd!

XOXO,

Mariska

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: