Travel Thursday

Hotspot: museum of sweets & selfies!

18 juli 2019
Flamingo stoel

Hi flamazing lezers,

Eigenlijk was ik van plan om mijn eerste Cuba blog te schrijven. Dit wordt een hele reeks vanwege de ont-zet-tend gave plekken en foto’s! Maar, na wat doelloos scrollen op Instagram kwam ik daar toch een pareltje tegen.. Man, ik heb gelijk zin om een citytrip te boeken. Zijn jullie al nieuwsgierig?

Museum of sweets & selfies

Ik zoek nog wel eens op Instagram naar leuke content of inspiratie. Zo kwam ik dus opeens een fantastische flamingo stoel tegen. Wat da f*ck, dacht ik. Blijkt het gewoon in een museum te staan.

En wel: het museum voor ‘sweets and selfies’ in Budapest. Geen idee wat de achterliggende gedachte van dit museum is. Er hangt zeker geen van Gogh en je kunt er ook geen farao bekijken. Ik gok dat dit uit de ‘Instagram gekte’ geboren is. De eigenaren willen graag wat meer zoetigheid en geluk aan de mens brengen. No problemo, een museum waar je veel toffe foto’s kunt maken is altijd goed! Sterker nog, ik mis dit in Nederland.

Events

Ze bieden ook een speciale VIP room aan voor evenementen. Leuk voor je vrijgezellenfeest of voor een fotoshoot. Alles is mogelijk..

Tickets

Op werkdagen betaal je 10 euro entree, dan mag je 90 minuten in het museum verblijven. In het weekend betaal je 1 euro meer, vast een weekendtarief.

Inspiratie

Check hieronder alvast wat fantastische foto’s van het museum!

Dus, ik ga alvast een stedentrip naar Budapest plannen. Dit is toch echt de heaven om foto’s te maken? Vooral die flamingo stoel!

XOXO,

Mariska

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: