Tasty Tuesday

Hét ultieme feel good ijsje!

20 augustus 2019

Aangezien het deze week nog heerlijk zomers weer wordt moet ik echt even mijn favoriete ijsje met jullie delen. Beter gezegd, mijn favoriete supermarkt ijsje. Aangezien het ijs van een ijssalon van een ander kaliber is..

Het is helaas geen flamingo ijsje. Bammer! Maar ik vind dit wél het ultieme feel good ijsje!

Leone ijs

Leone is een Sloveense ijsproducent met een flink assortiment aan ijsjes. Bij toeval kwam ik er onlangs achter dat zij ook een unicorn ijsje in het assortiment hebben! 

Nu ziet dit ijsje er natuurlijk hartstikke fancy uit, dat wil nog niet zeggen dat deze ook lekker smaakt. Tijd voor een kleine keuring dus! Omdat alleen mijn mening niet helemaal eerlijk is, hebben mijn moeder en zus het ijsje ook geprobeerd.

De keuring

De ‘rainbow unicorn cones’ zitten netjes verpakt, met een plastic dop over het ijsje heen zodat deze intact blijft. Beetje lastig open te krijgen soms, dat kan ook mijn onhandigheid zijn. (Echt 2 linkerhanden..)

Het ijs is een mix van vanille en framboos, met bovenop gekleurde chocoladeparels en frambozenswirl. Er zit echt wel serieus veel ijs op! En zelfs nog grotendeels in het hoorntje ook. Het ijs is ook echt smaakvol!

Het zwarte hoorntje had iets knapperiger gekund. Maar bij een ander soortgelijk ijsje, zelfs van A-merken, zijn de hoorntjes ook niet altijd even knapperig. Wij keuren dit ijsje dus zeker goed! Sterker nog, heb ze al meerdere keren gehaald. Verkrijgbaar bij de Jumbo voor €2,09 voor 4 stuks. Geen geld, al zeg ik het zelf.

90046CCF-A9C4-486C-B9C2-7434B12AB939.jpeg

En, ze hebben dus ook een mermaid versie! Maar deze heb ik nog nergens gezien.

Wat is jullie favoriete ijsje?

XOXO,

Mariska

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: