Flamazing blogs

Bij Fashion & Flamingo’s bloggen we over diverse onderwerpen. Deze zijn onder verdeeld in verschillende categorieën, zodat het eenvoudig terug te vinden is.

De categorieen zijn ingedeeld per dag, zodat je iedere werkdag een flamazing blog kunt lezen! Tijdens dit schrijven ben ik benieuwd hoe lang ik dat vol ga houden…

Mystery Monday

De Mystery Monday is een beetje myterieus.. Hierin vallen eigenlijk alle blogs die niet onder de overige categorieën vallen. Zoals een alpaca wandeling of een persoonlijk verhaal. Het blijft een surprise..

Tasty Tuesday

De Tasty Tuesday staat in het teken van food! Dikke YAY because i love food. Dit kunnen recepten zijn maar ook nieuwe hotspots, waar je te gekke freakshakes kunt drinken of een net geopend restaurant.

Wear it Wednesday

Wear it Wedsnesday is fashion. De laatste trends, flamingo fashion, outfit foto’s. De whole shebang..

Travel Thursday

Een van mijn favoriete categorieën, reizen! Het is namelijk echt mijn meest favoriete hobby maar een iets te dure hobby. Ik vertel graag meer over mijn reisverhalen maar ook over toffe hotspots!

Flamingo Friday

Last but zeker nog least: de Flamingo Friday. Alles flamingo.. Zo veel als ik kan vinden. Gelukkig is het flamingo virus nog niet over, als het aan mij ligt gaat dit ook nooit over!