Flamingo Friday

De leukste Xenos flamingo items

7 maart 2019

Hey flamazing volgers,

Wisten jullie dat ze bij Xenos best wel veel flamingo items hebben? Geen gesponsord bericht dit, ze houden daar blijkbaar gewoon van flamingo’s!

Ik heb de leukste items voor in huis voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeelding om het item online te shoppen!

Flamingo spaarpot

Nu denk je vast: wat moet ik nu nog met een ouderwetse spaarpot? Deze flamingo staat al super tof als eyecatcher in je huis. Daarnaast kun je ook makkelijk je kleingeld in deze spaarpot stoppen. Voor je het weet heb je een leuk reisje bij elkaar gespaard!

€ 7,99

Flamingo theepot

Ga, net als de Engelsen, in de middag lekker zitten voor een afternoon tea met deze flamingo theepot! Een paar macarons erbij en Netflix aan. Can’t get any better!

€9,99

Wandrek flamingo

Een wandrek is altijd een goed idee! Waarom? Omdat je met behulp van de clips kaartjes maar ook polaroids kunt ophangen. Dan verdwijnen ze tenminste niet direct in de la!

€7,99

Flamingo kaarsjes

Hoewel we de donkere periode wel een beetje voorbij zijn, heb je nooit genoeg kaarsjes! Hoewel het wel een beetje zonde is om deze op te branden..

€3,49

Flamingo decoratie

Hate it or love it, gouden decoratie. Ik heb meerdere gouden woonaccessoires en van deze flamingo gaat mijn hart dan ook sneller kloppen! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit is de kleinste, van 12 cm.

€5,99

Flamingo toiletborstel

Als échte flamingofan mag deze niet in je toilet of badkamer ontbreken hoor!

€8,99

Dus, rennen naar de Xenos of bestel lekker easy online!

XOXO,

Mariska

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: