Flamingo Friday

De flamingo obsessie..

19 november 2017

Lieve lezers, jullie vragen je waarschijnlijk af: what’s up met die flamingo? Er is een hele goede uitleg voor mijn flamingo ‘obsessie’. Obsessie is ook weer een groot woord, maar sinds mijn blog word ik wel in één adem genoemd met de flamingo. Zo, let’s go..

Hoe het begon..

Het begon eigenlijk allemaal in 2015. Als gezin hadden we een roerig jaar achter de rug, mijn opa en oma van mijn moeder kant overleden beiden in 2014, vrij kort achter elkaar. Ik was al wel eens met mijn vader in Las Vegas geweest, zie eerdere blogpost, maar nog nooit alleen met mijn moeder op vakantie. Dit kan ik overigens iedereen aanraden, mooie herinneringen!

Na lang wikken en wegen, want ja: waar gaan we heen, werd het uiteindelijk Aruba. We wilden echt een relaxte vakantie, om lekker bij te komen. Dat betekende: luxe, winkels op korte afstand, restaurants op korte afstand en bovendien: strand op korte afstand. Zo was het Renaissance Hotel op Aruba geboekt. Zag er mooi uit, alles in den buurt, dat moest hem worden!

Renaissance hotel

In de beschrijving stond dat er een privé-eiland bij het hotel was, daar werd je met een bootje naartoe gebracht. Het ene strand was met flamingo’s, het andere strand met leguanen (iehhl). Zo gezegd, zo gedaan, wij fris en fruitig de eerste dag met het bootje (thank god niet zeeziek) naar het strand. Maar echt, wát een paradijs! Niet te omschrijven. En zo gaaf met de flamingo’s, we hebben echt immens veel foto’s gemaakt. Deze vakantie was zo ontzettend fijn! Echt een fantastische belevenis.

Bloggen

Bij thuiskomst stond mij een minder prettige verrassing te wachten, een reorganisatie. Dag fijne baan.. Gelukkig vond ik een nieuwe baan als Copywriter, waardoor ik veel meer zeker van mijn schrijven werd. Daarom ben ik op een gegeven moment een blog begonnen. Al snel kwam de naam ‘Fashion & Flamingo’s’ omhoog, gerelateerd aan de vakantie op Aruba. Want zeg nou zelf, flamingo’s zijn toch gewoon tof? Met deze blog kan ik mijn passie delen voor fashion, food en reizen. Bovendien zoek ik altijd naar flamingo spulletjes en deel deze via blogs.

Ik heb gemerkt dat ik lang niet de enige ben met een ‘flamingo obsessie’. Zo leuk! Ik hoop dat jullie genieten van mijn blogs, geïnspireerd raken en ook een voorliefde voor flamingo’s ontwikkelen.. (Mocht je deze nog niet hebben)

XOXO,

Mariska

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: