About

Wie is Fashion & Flamingo’s?

Wie zit er nu precies achter dat Fashion & Flamingo’s logo? Dat ben ik, Mariska. Leeftijd: doesn’t matter.. De komende tien jaar ben ik nog steeds 29. Ik woon in lekker landelijk in het dorp Bodegraven maar ben opgegroeid in een nog kleiner dorp: Zwammerdam. Hoe klein dat is? Er is 1 bakker. That’s it. Dus, in Bodegraven kan ik gelukkig lopend boodschappen doen, heb ik restaurants op 2 minuten afstand en kroegen op 3 minuten afstand.

Stukje background..

Enfin, we dwalen af. Even een klein stukje geschiedenis in een notendop: ik heb de HAVO afgemaakt, daarna 1 jaar Management Economie en Recht, dit was hem niet, vervolgens Media & Entertainment Management. Dit was hem wel.. Afgestudeerd als Eventmanager, maar de crisis hakte flink in. Dus besloot ik om maar een meisjesdroom te vervullen en als stewardess te gaan werken. Na 2 seizoenen heb ik daarna marketingfuncties gehad: Productmanager, Copywriter en nu Online Marketeer. Mocht je dus een marketing gerelateerde vraag hebben, let me know..

Hoe het begon

Tijdens mijn werk als Copywriter ben ik begonnen met een blog, gewoon als hobby. Naar aanleiding van een vakantie op Aruba, lees deze blog over de flamingo obsessie, ben ik Fashion & Flamingo’s begonnen. Na een aantal maanden heb ik de stap gewaagd om hier ook een webshop van te maken. Hier ben ik na ruim een jaar mee gestopt, puur omdat het te veel werk was naast mijn fulltime baan als Online Marketeer.

New beginning

Na het beëindigen van de webshop heb ik mijn blog weer opgepakt. Even ‘snel’ een nieuwe website in elkaar gezet en we kunnen weer volop bloggen over mijn passies: fashion, reizen en food. Met uiteraard de flamingo als rode(roze) draad door mijn blog heen.

Hopelijk genieten jullie van mijn blogs en kan ik jullie inspireren!

XOXO,

Mariska